Пізні сорти картоплі

ДРЕВЛЯНКА

      

Виведенна Інститутом сільського господарства на Поліссі.     Кущі рівні, високуваті. Стебло гільчасте. Листя середні, темно - зеленого коляру. Квіткі червоно - фіолетового коляру.     

     Картопля кругла, червоного коляру. Шкіра сітчаста. Вічко мілке, багацько. Серцевина світла, кремового відтінку. Смачна. Має крохмалю у картоплі - 17,0%    

 Ракостійкій. Підвищена стійкість до фітофтори, середня до парши. Стійкість до вірусів, різних хвороб.     Рекомендум  вирощувати на Поліссі.     Насінництво організоване в Житомирській області.     Занесена в Реєстр сортів України в 1985 році.    

      Кущі рівні, високуваті. Стебло гільчасте. Листя середні, темно - зеленого коляру. Квіткі червоно - фіолетового коляру.     Картопля кругла, червоного коляру. Шкіра сітчаста. Вічко мілке, багацько. Серцевина світла, кремового відтінку. Смачна. Має крохмалю у картоплі - 17,0%     Ракостійкій. Підвищена стійкість до фітофтори, середня до парши. Стійкість до вірусів, різних хвороб.     Рекомендум  вирощувати на Поліссі.     Насінництво організоване в Житомирській області.     Занесена в Реєстр сортів України в 1985 році.